Videti jedan post
Star 26.05.2011, 23:09   #7
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Evo utisaka i javljanja sa prve borbene linije
Kao sto sam i navikao kod Korga uvek je X serija sa 76 dirki kod mene izazivala odusevljenje na prvi kontakt,kako Pa1xPro tako i Pa2 a i Pa3x 76!Materjal i dizajn klaviajture je vrhunski,kvalitetni materjali i odlicna obrada,cvrsta,privlacna i kao sto rekoh Korgov sistem kad je X 76 serija u pitanju!Ne svidja mi se kod Korga sto svaki put promene raspored dugmica na novoj seriji i onda treba vremena jbg da se naviknes!To mi je prvo upalo u oko!Onda mi se ne svdja kakao je regulisana Favorite u User banka za stilove jer moras pritisnuti taster a stranice menjati na displeju dok je to kod keca i dvojke mnogo lepse jednostavnije reseno!Eto to mi se nije svidelo ali zato kad sam je upalio i kad sam pustio da cujem sound odmah sam zaboravio na te sitne nedostatke Odma se cuje razlika u zvuku u odnosu na Pa2,bolji fabricki drum kit,masniji bass i definisaniji zvuk sve u svemu!Listajuci opcije dolazi do izraza raspored i dodati dugmici i potenciometri!4 fill-a upp1-2-3 i lower se pale i gase na tasterima odmah povise dirki,potenciometri na gornjoj ploci za Mic,Harmony i efekte i jos mnogo sitnica sto dosta olaksava i poboljsava rad!Novi drum ambience drum kitovi su profi odradjeni i svi koji su imali primedbe na Korgov drum vise nece imati,opasno izlazi i moze se toliko dobro podesiti da vam bukvalno ne treba ni jedan drum sempl sa strane!Waves MAXX paket prebija i kad se ukljuci totalno menja zvucnu sliku klaviajture i nudi mnogo modulacija i podesavanja samog sounda!Posebno mi se svidelo sto se bubanj moze editovati detaljno u MENU-Track control sto mozete videti na donjoj slici koju sam postavio!Kad smo kod bubnja sam ulazak u Sound i Drum kit mi je odma privkuao paznju tim sto se na svaki element bubnja moze posebno podesavati Eq,znaci posebno Kick,posebno se daje snare i svi ostali elementi i moze se srediti bas onako kako ko zeli!Znaci savrsenstvo!Moze se davati posebno Hall ili neki drugi efekat na svaki element bubnja onoliko koliko zelis sto je jos jedno veliko i znacajno poboljsanje u odnosu na prethodne modele Vokalist me odusevio,ali bukvalno odusevio!Radi savrseno i moze se dovesti do savrsenstva!U mic opciji su ubacili DeEsser i odusevljen sam kako radi kao i compresor i eq stelovanja vokala!Mnogo bolji klaviri i rodes i jos mnogo dodatih boja koje stvarno odlicno izlaze!iVise mesta u User i Favorite bankama za stilove, duplo vise mesta za User boje i Drum kitove i jos nekih sitnih detalja koje sam mozda zaboravio da nabrojim!Sve u svemu odusevljen sam kako su odradili Korg Pa3x 76!TREBA CUTI I PROBATI a posle toga kupovina je neminovna Uopste nisam ni sumnjao po najavi Korga i po nagradi koju je pokupio ovaj aranzer na Namm-u ove godine u njegov kvalitet,jednostavno sam odusevljen novitetima u Korg X seriji!Evo nekih slicica i toliko u kratkim crtama od mene!Pozdrav
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Displej.jpg (58,4 KB, 165x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg Pa3x slika1.jpg (86,1 KB, 178x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg Pa3x slika2.jpg (66,7 KB, 169x skinuto)
Highslide JS
Doce (08.06.2011), LAsER (26.05.2011), matrix_mo (27.05.2011), mirandess (27.05.2011), Nesha 70 (27.05.2011)