Videti jedan post
Star 14.05.2011, 13:47   #39
Dr.Artist
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 06.05.2011
Mjesto: Sfrj
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa 80
Dr.Artist befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Dr.Artist pošalji poruku preko MSN messengera Dr.Artist pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nisam bio lenj i citao sve postove ,svi kazu tu smo zbog para ..para ..para ..i samo para...svirka mora da se radi zato sto se to voli ,da i sam uzivas u kafani dok sviras,niko nas nije uhvatio za usi i ubacio u kafanu. Kada gost primeti da si raspolozen,normalan ,pozitivan onda saljes pozitivnu energiju na ljude i samim tim podsticeh ih da ti ostave pare. (pa ma kojim kvalitetom radio )
na svirci sto ja volim da kazem moras da budes ''LIVADA' da delujes ko da nemas ni jedan problem u zivotu ,da ti je sve lepo ,da imas strpljenja za sve ,da popijes ako treba ,da budes laf ,da radis i za dzabe ako treba. ljudi dolaze i kafanu iz vise razloga,da se opuste ,da se umore ,da lece frustracije,da se napiju ..ima mnogo toga ...a mi prodajemo "maglu " Maglu koja se zove Energija koja se prenosi muzickim vibracijama ...pozitivna energija. A da bi to prenosili moramo to da volimo .Niko nezeli da slusa nekog namrgodjenog napumpanog lika koji je samo tu sto mora i zbog para.

Lm..da skratim :-) Znaci ,da se uziva u kafani u svakoj situaciji ,osmeh (pod obavezno),stav pare nisu bitne (a ako bude dobro je) ..jedino tako moze da se prisvajaju gosti i da se radi na duge staze.

Ps:Ne kazem da sam ja ovo preslikano sto sam rekao ali se i ja trudim max. Nesto eto znam i iz svog izkustva pa eto malo da podelim . Sve naj ljudi !!
Dr.Artist je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Dr.Artist, za koristan post:
kufi (30.05.2011), Todorgm (29.09.2012)