Videti jedan post
Star 25.04.2011, 19:24   #8
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od papa Pokaži Post
Fantoma nisam cuo uzivo,ali ga svi hvale,koji su imali priliku da ga cuju u zivoj svirci.Ja dugo sviram na Tritonu le,i menjao bih ga za Extrima jer je za mene to super sprava.Tvoj Studio je jos i bolji.Ja se dvouimim izmedju te dve sprave.A razlog zasto ne bih uzeo Fantoma je operativnost u svirci.Kazu da je malo manje operativan od korga.Stariji modeli su bili jos gori,al su na G seriji malo to popravili,ali nije kao na korgu.Korg ima brojcanik,i strikaj.Roland je to malo drugacije uradio.Naravno,sve sto ti pricam proveri dobro.Jer po meni sint moze da zvuci najbolje na svetu,a ako ja ne mogu brzo da promenim farbu i tako to dzaba ti sve.A i namucices se dok popakujes semlove.Vidim po forumima da stalno imaju neke probleme,kako ovo,kako ono,a sto je jos gore nema puno tih setova ni da se nadje.Ja mislim da sprava koju imas je i dan danas odlicna,pogotovo ako imas MOSS .To je pravi pogodak.Ako ti je ocuvana i nije ti problem njena tezina ,uzivaj.
Ovo su netacne informacije.
Na forumu ima mnogo stvari oko Fantoma,pisanih objasnjenja,opisa i tutorijala
i nepotrebno je da sve sad ponavljamo,koristite pretragu a nemojte siriti netacne i neproverene informacije. Fantom G zvuci kako zvuci,o tome ne bi polemisao i zalazio u domen ukusa ali sto se operativnosti tice u svakom smislu je i brzi i bolji od svakog Korga,to potpisujem.
  Reply With Quote