Videti jedan post
Star 23.04.2011, 21:06   #14
pa1x pro elite
Vredan član društva

pa1x pro elite's Avatar

Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
pa1x pro elite befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

uhh. ne Znam odakle da počnem . Svi ovi naši Operateri koji daju internet usluge su svi prevaranti . barem su takva moja iskustva i mojih kolega .

evo navest cu primjer za ovaj nas Ht net ADSl.
do sada su mi se spalila dva kompjutera preko mrežne kartice i to razlog je njihovo održavanje žica i vodova koji su postavljeni po selu (zamislite kako je to kad ja ispod svoje kuće bez ikakvog skakanja mogu dohvatiti telefonske žice .
ni na jednoj banderi nema uzemljenja .(i kad grom udari bilo gdje odose svi kompjuteri.) a po pravilu bi oni trebali snosit troškove spaljivanja određenih uređaja.
kad je meni kompjuter rikno .mislio sam da je razlog u el mreži . ali je bio problem u telefonskoj mreži . elektro mi je bio spreman platit odštetu ako se utvrdi da je krav nastupio od njihovih usluga (el energije) .

sljedeća scena .
prije nove godine tocnije 11 mjesec su bile dostupne sljedeći paketi interneta (5,20,40) ukoliko se potpiše ugovor dobijaju se ti paketi u zavisnoti koji se odabere .
meni je ugovor istekao u 12 mjesecu i ja nisam mogao potpisat taj ugovor za veći promet po istoj cijeni . tako da se ja sad vamo jeb.... za 35 km za 10 gb . a moj susjed uziva i trosi 20 gb za istu cijenu ko i ja .
a sto je najgore nisam mogao prekinut ugovor u 11 mjesecu da bih mogao potpisat neke od navedenih gore .
evo i sad su smanjivi cijene flata -cijena za flat 2048/192 Mbit je 35 km .
a ja u to mogu samo gledat .

a tek popravci . auuu tjedan dana najmanje . ali zato ih zovem 10 puta na dan .
pozz
pa1x pro elite je offline   Reply With Quote