Tema: Roland BK-7M
Videti jedan post
Star 22.04.2011, 11:30   #54
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od Akordeonista Pokaži Post
Kolega Vule, ako sam dobro shvatio vi radite u Roland Planet-u, da li biste mogli da uporedite zvuk Bk7m i GW8. Mislim da je ovo svima interesantno.
Nisam nigde uspeo da nadjem kolika je Rom memorija Bk7m i E80, dok za GW8 na oficijalnom sajtu pise da je 256Mb.
Niste nesto dobro shvatili ali nema veze,ja sam student i nezaposlen sam trenutno

Specifikacije sprava mozete sigurno pronaci na sajtu proizvodjaca ili na stranici Roland Planet-a,a sto se samog poredjenja zvuka izmedju ta dva modela,razlika je u klasi i to ozbiljna razlika,da sad ne otvaramo tu pricu.

Modul je u stvari E80,to sam vec napisao negde,uporedite E80 i GW8 i sve ce vam biti jasno. Ostaje jos kod modula nedostatak kreiranja ritmova (mozda i postoji ali ja nisam stigao jos do te lekcije ) ali i ako ne postoji verujem da ce nekim update-om ili naknadnim PC softwerom unaprediti i tu opciju,kao sto je bio slucaj i sa GW8...Roland tu ima neku cudnu filozofiju ali tako je kako je.

Sa Maksom se u potpunosti slazem oko ovog tockica,nikakav problem,samo stvar navike
  Reply With Quote