Videti jedan post
Star 18.04.2011, 17:14   #7
mojkarma
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
mojkarma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Činjenica jest da je u nekim segmentima Fantom G jako loše osmišljen, a posebno se to odnosi na ubacivanje semplova koje treba ručno složiti u multi efekt.
O korisnosti boja ne mogu samo tako govoriti, mene je npr. večina toga zadovoljila što čujem na svojem Fantomu G. Akustični zvukovi zvuče mi i mrvu bolje od onog što obično čujem na Korgu.
Glede efekata:
jedna boja (patch) u Single Modu može imati jedan insert efekt. Slaže se isto kao i kod Korga. A u Live Modu nema potrebe kopirati efekte jer se oni automatski povlače za svaku pojedinačnu boju. Izuzetak su send efekti (MFX) koje treba ručno složiti, a svode se na uključivanje hala i chorusa.

Nije mi cilj prikazati Fantom G boljim nego što on jest, ali (i pritom ne mislim na tebe osobno) primjećujem da neki ljudi kupuju nove klavijature kao da ih netko prisiljava, a prvo što rade jest da idu tražiti uokolo nekakve boje. One iste koje su koristili na klavijaturi koju su do tada imali. Pa čemu kupovati novu klavijaturu da bi na njoj vrtio ono isto što si već imao...
mojkarma je offline   Reply With Quote