Videti jedan post
Star 17.04.2011, 03:28   #8
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Da ne otvaram novu temu da pitam ovde u vezi k2000..Da li je P-ram ujedno i memorija za semplove ili ona sluzi necem drugom?...citajuci neke postove mislim da je neki lik trazio da kupi P-ram, iako ima na klajvi maximun ram meorije za semplove tj. 64 Mb,pa sam nesto kontao da nije taj P-ram namenjen za nesto drugo u klajvi,a ne za semplove?mada opet cemu bi mogao sluziti?..i jos jedno pitanje...Da li k2000 koristi isti ram kao sto su koristili stari racunari tipa 386,486 i tako starije verzije racunara?hocu uskoro da uzmem ovu klajvu,a slucajno kuci imam 3 ram memorije sa starog kompa 486,pa da nisu mozda to bas te ram memorije koje se koriste i u k2000?pitam zato sto mislim da su bas tih godina pravljeni i k2000 i ti racunari 486,pa mozda koriste isti ram,a to je onaj ograman ram,duzine-kao sad dve standardne plocice rama...hvala unpared i pozdrav
Dodato:
I jos jedno pitanje...Imam Iomega Jaz SCSI drive,ali interni...da li ga ja ikako mogu iskoristiti za ubacivanje semplova u k 2000?kao eksterni jedino ako mu obezbedim i neko eksterno napajanje,al kako to da uspem? jedino da nosim komp sa sobom na svirku...a kao interni,ne znam da li k 2000 i ima mesta za njegovu ugradnju mozda?ne bilo losa solucija da se ugradi na mesto Hd,i da se na vadi iz klajve,a a nece da radi non stop kao HD,i nece da remeti napajanje jer nakon ucitavanja semplova on vise i ne radi,i ne treba mu kuler,sto jos manje opterecuje napajnje..sta mislite,kako da iskoristim ovaj jaz za k2000? i da pitam jos,kakve diskete koristi jaz?nisu one kao zip?gde to uopste sad mogu naci,te diskete?pozz

Promijenjeno od Milan$ (17.04.2011 u 04:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote