Videti jedan post
Star 14.04.2011, 10:38   #195
Simke
Vredan član društva

Simke's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2008
Mjesto: Usa
Downloads: 883
Uploads: 34
Rekao HVALA: 55
Zahvalili mu 387 puta u 275 Postova
Instrumenti: magpotIZ
Interesi: magpotIZ
Simke ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Simke pošalji poruku preko ICQ messengera Simke pošalji poruku preko AIM messengera Simke pošalji poruku preko MSN messengera Simke pošalji poruku preko Yahoo! messengera Simke pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Dell
Tebi hvala sto si prevalio toliki put,i licno mi je bilo drago sto si prisustovao skupu,i treba da budes za primer da muzika nema granice,i da kilometraza nije nikakva prepreka za jedno dobro druzenje.Nadam se da ce ovaj skup da ti kolko-tolko pomogne u daljem radu i da ti da jos veci potencijal u daljem muzickom radu...video si i sam kolko ima dobrih ljudi pa tek onda muzicara...Drago mi je sto je bila koleginica Jasminka(Jeftina supruga)inace vrhunska pevacica,a to ste i mogli da se uverite kako zena inace peva,a imao sam tu cast da radim sa njom.
Kao sto sam rekao nekom od kolega da ovo OKUPLJANJE NEMA CENU,I NICIM SE NE MOZE ZAMENITI.Hvala organizatorima skupa,i svim ljudima koji su dosli na ovo druzenje i prevalili ne bas mali put.Iskreno se nadam da ce za sledece okupljanje biti jos vise clanova sa foruma i nadam se jos ove godine.