Videti jedan post
Star 14.04.2011, 09:59   #193
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo ja sam upravo stigao iz daleke simanovacke kraljevine kroz brda i doline i 20 cm snijega, tako ne zamjerite ako stogod zaboravim. Ovim sto smo uradili dokazali smo da samo jedna velika i slozna obitelj i da gajimo i odrzavamo zajednistvo bez obzira na kilometre i obaveze. Hvala Miodragu, legendi, TATI ovoga sajta. Da nije njega ovo nista danas ne bi bilo. Dakle, krenulo se od jedne cinjenice da se Miodrag u toku sajta prepadao kad bi tada nas forum u povoju imao nekog slucajnog zalutalog gosta. Danas znamo koliko ima clanova i ko smo i sto smo danas. Jos jednom, Miodraze velika ti hvala za ovo sto imamo. Zahvaljujem se svim clanovima koji su bili na zurci i koji su me podrzavali i ucinili boravak ugodnijim. Hvala Vuletu, Nishkom, Simketu, MiLLanu i njegovim ortacima, Jefti, Jaci, Neci i zeni, Svraki i zeni, Sokanu velikom i junioru, boca junioru, Miodragovim ortacima-mojim zemljacima i ako sam nekog zaboravio. Ali najveca hvala ide nasem dragom "hakeru" Vladanu-Vaxteru i njegovom dedi na gostoprimstvu. Vax me prihvatio kao rodjenog brata, osigurao sve sto treba, nista mi nije falilo, do jaja je ortak, kakvog se samo moze pozeljet.Legenda i genije.Pozdrav i za Senku, Iliju, Duleta, Licanina kelnera i sve koje sam upoznao i koji su me prihvatili, veliko izvinjenje ako sam nekoga zaboravio, vjerujte nije namjerno. To je bilo nesto na brzinu, kad se odspava bice jos dojmova

Dell je offline   Reply With Quote