Evo ja sam upravo stigao iz daleke simanovacke kraljevine kroz brda i doline i 20 cm snijega, tako ne zamjerite ako stogod zaboravim. Ovim sto smo uradili dokazali smo da samo jedna velika i slozna obitelj i da gajimo i odrzavamo zajednistvo bez obzira na kilometre i obaveze. Hvala Miodragu, legendi, TATI ovoga sajta. Da nije njega ovo nista danas ne bi bilo. Dakle, krenulo se od jedne cinjenice da se Miodrag u toku sajta prepadao kad bi tada nas forum u povoju imao nekog slucajnog zalutalog gosta. Danas znamo koliko ima clanova i ko smo i sto smo danas. Jos jednom, Miodraze velika ti hvala za ovo sto imamo. Zahvaljujem se svim clanovima koji su bili na zurci i koji su me podrzavali i ucinili boravak ugodnijim. Hvala Vuletu, Nishkom, Simketu, MiLLanu i njegovim ortacima, Jefti, Jaci, Neci i zeni, Svraki i zeni, Sokanu velikom i junioru, boca junioru, Miodragovim ortacima-mojim zemljacima i ako sam nekog zaboravio. Ali najveca hvala ide nasem dragom "hakeru" Vladanu-Vaxteru i njegovom dedi na gostoprimstvu. Vax me prihvatio kao rodjenog brata, osigurao sve sto treba, nista mi nije falilo, do jaja je ortak, kakvog se samo moze pozeljet.Legenda i genije.Pozdrav i za Senku, Iliju, Duleta, Licanina kelnera i sve koje sam upoznao i koji su me prihvatili, veliko izvinjenje ako sam nekoga zaboravio, vjerujte nije namjerno. To je bilo nesto na brzinu, kad se odspava bice jos dojmova