Videti jedan post
Star 12.04.2011, 12:57   #1
outbreak
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.04.2011
Godina: 35
Downloads: 11
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Tyros 2
outbreak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od x3meSRB Pokaži Post
Ljudi ne ide motor od golfa u jugo, nije dzabe stavljeno da je za 32-bitnu sedmicu potrebno najmanje 2gb i to kad nije integrisana kartica za grafiku, sto znaci da i ona smanjuje raspolozivu ram memoriju. Ja imam taj procesor i 1gb i probao sam sve sisteme, a o tome imate i na netu brdo tema. Najbolje xp za tu masinu, 1 gb rama je nista, i 2 kad bi stavio sedmica bi drndala... pogledajte malo forume koji su specijalizovani za kompjutere i softver pa ce vam se samo reci. Ja otkako sam stavio xp netbuk mi progledao.
za win 7 32-bit je potrebno najmanje 1 GB RAM-a... http://windows.microsoft.com/en-US/w...m-requirements
prije nisam vidio (mislim da kolega nije ni napisao) koja je konfiguracija netbooka, ali kao što i samo ime kaže, ovo računale je prije svega namijenjeno za net, znači da vrti neki browser za što i nije potrebna neka jaka konfiguracija jer se sve izvršava na serveru (što je po nekima budućnost cijeloga računarstva)... ako misliš raditi i nešto izvan toga, onda ti i ja savjetujem da staviš xp...
outbreak je offline