Videti jedan post
Star 12.04.2011, 10:09   #131
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Pa3x cita sve moguce formate od prethodnih Pa klaviajtura ali mi ne mozemo ucitati njegove fajlove!Sto se tice kvaliteta zvuka opet ponavljam da je sigurno bolji za 30-tak posto jer Korg po prvi put izbacio aranzer sa takvim soundom!Nije kao PA1 ili Pa2 vec potpuno drugaciji!Zvuci toplije,masnije i dosta je siri i pitomiji zvuk sto sam cuo iz demo snimaka sa zvanicnog sajta!Aj da se opet vratim na cenu od 3500e i Pa1xPro i Pa2xPro kad su izasli bili su po 3200 pa su na posle nekog vremena kod ovlascenih distributera bili po 2600e i vredi svaki evro jer opet ponavljam dobijes vrhunski sint i uz njega Voice Live 2 koji sam kosta dosta i dobijes lepo Waves paket efekata koji takodje kosta dosta da ga kupis ovako a da bi ga pokreno treba ti i mocan lap top,pa ti treba legalan Windows,pa ti treba legalan softver preko kojeg ce da radi pa sve to kosta urnebes zivi Ovako sve dobijate u jednom i kad sve saberes i oduzmes skup li je?Pa skup je za nase standarde jer da bi gla isplatio moras da rimpas i da rimpas dok ga prosecan Amer ili Nemac i tako to moze uvek kupiti na kredit i da ne oseti kako ga isplacuje jer cela klaviajtura kosta kao njegova plata i po Sto se tice toga da li ce klaviajtura da zvuci da bend ili ne mene to iskreno ne zanima,ja samo zelim da mi klavijatura zvuci studiozno,da gruva iz razglasa i da mi bude prakticna za rukovanje!Da produkcijski izlazi mocno i da dotakne ljude dok se na njoj radi,to me zanima!
Mnogo bih voleo da su na Pa3-ci stavili bar 6 izlaza jer bi mi odgovaralo da mogu posebno da odvojim Bass bubanj na jedan izlaz,snare na drugi,timpane na treci,acc na cetvrti,samo desnu ruku na peti i bass gitaru na sesti i za vokalist poseban out ali za njega i nije toliko bitno tada mislim da bi mogao da dobijem onaj sound koji bi me zadovoljio u potpunosti
bojanzivkovic (12.04.2011)