Pa3x cita sve moguce formate od prethodnih Pa klaviajtura ali mi ne mozemo ucitati njegove fajlove!Sto se tice kvaliteta zvuka opet ponavljam da je sigurno bolji za 30-tak posto jer Korg po prvi put izbacio aranzer sa takvim soundom!Nije kao PA1 ili Pa2 vec potpuno drugaciji!Zvuci toplije,masnije i dosta je siri i pitomiji zvuk sto sam cuo iz demo snimaka sa zvanicnog sajta!Aj da se opet vratim na cenu od 3500e

i Pa1xPro i Pa2xPro kad su izasli bili su po 3200 pa su na posle nekog vremena kod ovlascenih distributera bili po 2600e i vredi svaki evro jer opet ponavljam dobijes vrhunski sint i uz njega Voice Live 2 koji sam kosta dosta i dobijes lepo Waves paket efekata koji takodje kosta dosta da ga kupis ovako a da bi ga pokreno treba ti i mocan lap top,pa ti treba legalan Windows,pa ti treba legalan softver preko kojeg ce da radi pa sve to kosta urnebes zivi

Ovako sve dobijate u jednom i kad sve saberes i oduzmes skup li je?Pa skup je za nase standarde jer da bi gla isplatio moras da rimpas i da rimpas dok ga prosecan Amer ili Nemac i tako to moze uvek kupiti na kredit i da ne oseti kako ga isplacuje jer cela klaviajtura kosta kao njegova plata i po

Sto se tice toga da li ce klaviajtura da zvuci da bend ili ne mene to iskreno ne zanima,ja samo zelim da mi klavijatura zvuci studiozno,da gruva iz razglasa i da mi bude prakticna za rukovanje!Da produkcijski izlazi mocno i da dotakne ljude dok se na njoj radi,to me zanima!
Mnogo bih voleo da su na Pa3-ci stavili bar 6 izlaza jer bi mi odgovaralo da mogu posebno da odvojim Bass bubanj na jedan izlaz,snare na drugi,timpane na treci,acc na cetvrti,samo desnu ruku na peti i bass gitaru na sesti i za vokalist poseban out ali za njega i nije toliko bitno

tada mislim da bi mogao da dobijem onaj sound koji bi me zadovoljio u potpunosti