Videti jedan post
Star 11.04.2011, 18:08   #93
Niikkola
Vredan član društva

Niikkola's Avatar

Registrovan/a dana: 15.08.2008
Mjesto: Philippines
Downloads: 768
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: DavidSwoniAJ
Interesi: DavidSwoniAJ
Niikkola befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Niikkola pošalji poruku preko ICQ messengera Niikkola pošalji poruku preko AIM messengera Niikkola pošalji poruku preko Yahoo! messengera Niikkola pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ne znam samo cemu tolike prozivke, svako ima prava na svoje misljenje zar ne? A to da je Korg najbolji aranzer verujem, i ja ga koristim, ali i dalje nisam zadovoljan generalno sa aranzerskim zvukom, ja o tome pricam ako neko nije razumeo, u to spadaju sve marke aranzera! Ni jedan instrument u njemu ne moze da se poredi sa pravim zivim instrumentom, a da ne pricam o tome kako ni ritmovi u njemu nisu najbolji i ne daju ni blizu ono sto bi trebalo da predstavi prava ziva bendovska svirka. Da sam ja primoran da kupujem razne setove i da ih guram u spravu pored toga sto sam je toliko platio, nema nikakve logike. Sto se tice tih drugih dodataka kao sto je voicelive2 i ostalih koji su takodje precenjeni, moze da izadje i 10ka necu ga koristiti iz razloga sto je vestak i sto ne moze da zameni nikada pravi zivi vokal! Najbolje da iskljucimo i pevace, pa da sprave pevaju i sviraju za nas. Ne zelim nikoga da uvredim, samo hocu da kazem da dok ne izadje sprava na kojoj sve zvuci kao da je pravo, sto se tice pravih zivih layerovanih instrumenata, necu da pazarim nista novo, za sta ne kazem da je mozda i „Korg pa3x“ jer ga jos uvek i ne poznajem dovoljno da bih mogao da pricam o njemu, ali o ovome sto sam cuo za sada komentarisem. Generalno ni danasnje tezge nisu placene kako treba, da bi muzicari mogli da menjaju svake godine instrumente, a tek kod nas da ne pricam... Izvinjavam se svima koji su se nasli uvredjenim u ovom mom komentaru, iskreno nemam nikakve lose namere i ne bih voleo da budem pogresno shvacen, a posebno ne u najboljem sajtu na balkanu za muzicare yu-midi!! Pozz svim forumasima J
Niikkola je offline   Reply With Quote