Drugari vi ste me pogresno razumeli , nisam spomeno solo , vec kao aranzer , cuo sam ga licno na jednoj live tv emisiji tv duga zeljoteka momak koji je sviro na njega , koristio je aranzer a solo normalno kao i ssav ostali svet solo klavijaturu triton LE , JA SAM SE IZNENADIO KAKO MU RADI ARANZER , Uostalom na njemu je da se odluci sta ce da pazari , slazem se sa vama za pa serije , ja sam imo pa 80 .Imam na HD u starom racunaru jednu dvojku koju sam radio dosta dugo , pretezno mislim na bass i kontru , u sustini vi ste u pravu za solo je bolja pa serija ali ako je velika razlika u ceni onda sto ne uzeti jeftiniju spravu kad za solo imas sempl sintisajzer . Primer moj drug koji ima bend koristi psr 1100 za aranzer i TR za solo , a bas vuce iz TR-a napravljen od picked bass iz TR i sempl uradjen od picked bass iz pa 50 koji sam mu ja licno pravio , mogu vam reci da radi opasno ,.... Kolega Gokoarsov33 ja koristim , samo yamahu za aranzer , a za solo sam koristio tritona LE , al posto je tezgi sve manje i manje a i zarade mrsave ,, za koga sviramo i za koliko sviramo prolazi extra samo yamaha . pozdrav TO BI BILO TO KOLEGE MUZICARI OD MENE .

|