Videti jedan post
Star 02.04.2011, 04:22   #34
gagan
Odomaćeni član

gagan's Avatar

Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
gagan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Drugari , ja imam druga koji ima lap top racunar i to ona manjih dimenzija , koristi wanbasko karaoke koje pusta na lap top-u preko midi kabla vuce boje iz yamahe psr 1100 .Mogu vam reci da on par godina tako radi raznorazne male svirke tipa 80 ljudi a radio je cak i krstenja , niko mu ne zamera sto ne svira , tj on simulira da svira i tako prolazi ekstra . Peva sve a pre 2 godine je poceo i u diskotekama da nastupa , covek rastura a nezna da odsvira nista na kljavi , ali ima pricu i veoma je brz po izboru pesama svi ga traze .Ovim sam hteo da kazem nije vazno znas ili ne znas da sviras , vec je vazno pevanje i naravno prica , a sto se tice intra znam tipa koji ima tyros 2 i ima odradjenih preko 3000 intra , on vuce direktno sa fajla i naqravno sve usemplovano , a takodje i svira tercu ili prim dok ide intro , opasno zvuci .Ja imam psr 1500 i imam smart mediu u njemu 128 mb na toj kartici mogu skrkati 4000 intra , ali ko ce to napraviti mlogo bre , ih kad bi to imo netreba vise da vodim jos jednog instrumetalistu vec pustaj i dodaj po malo posle naravno pevanje i to je to

gagan je offline