Videti jedan post
Star 12.10.2007, 09:18   #9
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja sam osobno ovaj projekt predlago i zagovaro još od prvog dana kad sam pristupio forumu i yu.midi stranici. Postojao je u download centar za super-članove koji su izrađivali super-stylove tj gotove aranžmane za pojedinu pjesmu od intro do endinga. E sad ja si i nadalje pravim ritmove. Akcija je stala, a materijal koji pristiže su obično pjesme koje više nisu toliko aktualne na gaži tj tezgi.
Treba vidjet, ali još uvijek zagovaram projekt da se razdjelimo na grupe i da se za svako podneblje ili tip glazbe prave posebno ritmovi. Što meni primjerice vrijedi neki 9/8 ritam kad ga uopće ne sviram, ili nekome od vas neki specijalni drmeš ili zabavnjak.
A s druge strane ukinuli smo postavljanje MIDI fileova. Jedino rješenje da ovaj projekt zaživi je da se stavi u download centar 20-tak specijalno dobrih MIDI fileova (trenutnih hitova) i od njih da se prave super stylovi. Svi imamo doma EMC SW ili KAT2000 i ajmo u akciju. Šaljite svoje radove, a "komisija" će postaviti najbolje u download centar. Jer badava ako ja pravim pjesmu od jednog MIDI fila, ti od drugog a netko treči od trečeg. U globali ta pjesma je preko MIDI-ja slična jedna drugoj, ali samo najvernija orginalu ima smisla za rad.
kreso je offline   Reply With Quote