Videti jedan post
Star 27.03.2011, 04:30   #3
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Necete verovati, evo bas sam se vratio sa svirke iz jednog seoskog kafica,.. nije bilo lose dobro smo prosli,.. tj svi su prošli super, osim mene jer su mi prvi put u životu ukrali navlake za kutije,... futrolu sa klavijaturu, navlaku za stalak i stalke i torbu doduse praznu jer je sva oprema iz nje bila na sceni, jedino jedan stari kabal, ... oko sat vremena sam se raspravljao sa gazdom, jer sam sve to stavio u njegov magacin,... no na kraju izgleda da je neka pijana budala upala i ukrala moje stvari i jos nekoliko jakni i ko zna sta jos,.. par viskija itd,.... jedino sto je pozitivno je to sto je gazda ispao korektan i dao mi 50 eura za sve,... mada otpilike oko 100 eura ce me sve kostati,.. ako kupim original i vise,.... ali jbg sta je tu je,... poludeo sam dok nisam procitao tvoj post dell,... sada mi je lakse,.... jos sam si i nasmejao,...i to bas sada kada si ti to napisao,.. meni da se desi da me opljačkaju,... tako da zaključujem da si ti Dell kriv. Dodješ mi onu drugu polovinu od 50 eura!!!!
pedjajazz je offline   Reply With Quote