Citat:
Originalno postovano od sinisa
Dajte ljudi,ja ne mogu da verujem u sta se ovaj forum pretvorio,mora da je zbog nedostatka para. Covek misli na Hall ili Delay pedalu za gitaru. Drugar je koristio isto tako dok je imao mixsetu bez efekata.
Vi ovde jedva cekate da neko pogresi da bi ga napali kakvi ste vi to ljudi?
Covek se ocigledno ne razume,svako gresi ne mozemo svi sve da znamo.
Izadjite malo napolje ohladite glavu smirite zivce,nemojte samo da visite na netu. 
|
Sto volim kad se pojavi neko ovako pa nam sve lepo objasni. A kako ti prijatelju znas sta covek misli,jel ti to prirodom dan dar il ti je neko sapnuo?
Na Forumu se pise,ljudi to citaju,nisu svi toliko pametni da sve znaju,vidovitih sumnjam da ima,ljudi ovo citaju da nesto saznaju i nauce,osnovni je red da se makar pitanje postavi kako treba,da se kaze tacno sta se zeli a ovde je slucaj da se ne razlikuje Konj od magarca, a sto jos vise iritira ima toga okolo po temama ihaaaj,nije bas zabavno ni citati svakakve gluposti.
U startu sam razmisljao sta raditi sa ovom temom jer je ocigledno da se radi o neznanju,mislio sam da ce se kolega makar potruditi da pita neke stvari kako treba ali pricati kako se koristila distorzija za vokal je zaista stvar elementarnog neznanja i prirodni je da se nadje neko iritiran ovim.
Sto se tice opaske "u sta se ovaj Forum pretvorio" necu komentaristati al da znas da sam osetljiv na tu pricu,neko ipak ulaze ogroman trud da sve ovo kako-tako radi kako treba,a neki to ne vide...
P.S. na oglasima Foruma sam pronasao i kupio od jednog kolege Alesis Nanoverb mali procesor za 30 eura,dovoljno dobar delay ili hall da zavrsi posao,nije dupli efekat ali je bolje i jeftinije resenje od svake gitarske pedale,postoje i dupli procesori za ispod 100 eura koji odradjuju dobar posao.