Citat:
Originalno postovano od Dejan
Vi nemate pravo da meni govorite koliko sam ja obrazovan,da li sam ja procitao knjige ili ne..
|
Nigdje ja nisam donosio sud koliko si ti obrazovan i da li citas knjige ili ne. To si ti nesto pogresno vidio. Samo sam ti napisao da si o ovoj temi propustio procitati ono sto je trebalo.
Citat:
Ne miksa se recenicama,knjigama,brojkama,miksa se usima..
|
Tu frazu sam toliko puta cuo da mi se prilicno gadi kad je neko ponovi. Ona i ostaje uvijek samo fraza i nista vise od toga i njom se sluze uglavnom ljudi koji u svu ovu materiju nisu usli dovoljno duboko i detaljno. Bilo bi lijepo kad bi to tako bilo kako kazes, ustedio bih i ja a i mnogi drugi silne godine sklovanja i oslonio se samo na sluh. Kamo lijepe srece da je tako.
Citat:
Pravilo je da nema pravila u snimanju i tacka.
|
Jos jedna od stereotipnih dosadnih i neistinitih fraza. Pravila i zakona ima jer se radi o nauci a svaka nauka pociva ne svojim postulatima koji su iznikli iz dugogodisnjeg proucavanja i prakse.
Citat:
Mozda bi ste vi malo trebali da spustite tu dozu drskosti u svakom vasem postu na ovom forumu i sve ce biti u redu.
|
Jos kad bi mi konkretno pokazao sve te drskosti u postovima bio bih ti neizmjerno zahvalan jer bi mi ukazao na greske koje bih ja nastojao odmah da ispravim. Dzaba ces traziti, neces naci. To sto zoves drskoscu je samo moja konkretnost i direktnost koja nikada nije usmjerena da bilo koga uvrijedi vec iskljucivo da ukaze na eventualnu gresku ali isto tako sam direktan kada smatram da nekoga ili neciji rad treba bez uvijanja javno pohvaliti. Ne treba biti sujetan.