Ja ga imao na mom pa80,.. tj sa njim sam ga kupio, bio je na njemu,.. ne vredi nicemu,... jedino na slusalicama nekako i mozes da osetis neki efekt, koji se menja kako promenis boju,.. ja to nebih platio ni 10 eura jer je totalno neupotrebljivo za uzivo,.... a o pratecima da i ne govorim, kada bi bar plasticno zvucali bilo bi dobro. Glupost,.. samo bacanje para,
ako hoces da promenis i obogatis glas uzmi neki TC heliconov vokal procesor, ili uzmi digitech ili TC vokoder, ako te vise zanima da imas pratece,... Ja sam kupio digitech vl3d, on ima i efekte i po dva prateca glasa i muski i zenski i kraj price.
Ovaj vokoder, je bio kao neki eksperiment na korgu, ovaj sto mi prodao korga se vadio na njega i platih ja bogami pre par godina skoro 100 eura vise zbog te spravice, koja je bez veze, na pa800 je druga prica,.. mada i od njega je bolji eksterni bilo koji vokal procesor.
Moj zakljucak je bacanje para, eto da priznam ja ga prodao za 50 eura, i bukvalno prevario sam coveka jer mu nisam nista rekao od ovoga sto sam napisao, al sta ces moramo da se vadimo iz gresaka,...
Promijenjeno od pedjajazz (22.02.2011 u 00:42 sati)
|