Videti jedan post
Star 21.02.2011, 19:11   #1
efendija80
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
efendija80 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Korg PA50 SD ili Yamaha Tyros?

Evo ovako, trebala bi mi jedna usporedba, vec sam pisao u temi vezanoj za Korg PA50 SD i u biti donio odluku za kuplju ovog korga jer mi ga daje prijatelj na otplatu, gotovo no za cijenu od 4800 kn, trebam ga pricekat jos par tjedana dok se vrati iz njemacke pa bi mi dostavio ako budem jos zainteresiran.
E sad nekidan sam dobio ponudu za za kupiti Yamahu Tyros, dakle jedinicu, navodno je tip s njom pratio Tinu Ivanovic, sad jeli ili nije nemam pojma, navodno super sredjenja za narodnjake, u dobrom stanju i dao bi je na otplatu, cijena je kao realna, doduse jos ne znam tocno, rekao se javit kroz tjedan dana. Sad me zanima usporedba ove dvije klavijature, za yamahu sam do sada uvijek cuo da nije za narodnjake, ali su me odredjeni demo snimci ovdje na stranici razuvjerili, malo sam pretrazio po netu, vecinom vidim usporedbe Tyros 2 i 3 ali nisam naletio na dobru usporedbu ili recenziju Tyros 1.
Ja sam pocetnik doduse, uvjek se nesto krpam i uzeo bi sebi nesto, lova je naravno problem, ali evo donio sam bio odluku i sad se nekako ljuljam i stvarno bi mi dobro dosla pomoc, mozda usporedjujem stvarno kruske i jabuke, mozda je ovo neusporedivo, ali ne znam pa bi molio ko je probao mozda obe da mi da neko misljenje, stvar je sto su obe na otplatu pa nije problem uzeti.
efendija80 je offline