Mimiki, mislim da nisi fer, kada kazes da je korg pojeo Rolanda. Koliko ja znam ti si svirao Rolanda i to e50, ako se secam, tebi se svidjao i bio ti je dobar, sad si presao na korga, a Roland vise ne valja, Sto ne znaci da sutra mozda neces svirati yamahu, pa ces mozda reci da nisu dobri ni korg ni Roland. To nije merilo koji proizvodjac jede koga, i ko je bolji, to samo znaci da je tvom sluhu mozda vise odgovarao korg -oov zvuk, kao sto nekom drugom odgovara rolandov itd. Neznam kome je uopste pala ideja da poredi klavijature, i koja je bolja. Kao sto neko rece ovde, a to Je ZIVA istina, licno i ja poznajem ljude, koji jednostavno imaju aranzere od par hiljada evra, a nemaju pojma sta sve njihove klavijature mogu, i sto je gore, nece ni da se zainteresuju, ali bitno da je njihova klavijatura najbolja, ili bolja od ove ili bolja od one. Po cemu pitam ja vas? Slazem se sa milancetom da su rolandove klaijature iz g serije, bile univerzalne i mogle da rade na bilo kakvom ozvucenju, i cule su se odlicno. Kao sto je prica i sa Golfom 2, 1.6td. Sta god mu sipes on ide, gura, delovi se nalaze na trafiku, i ljudi ga vole i ljudima se svidja

Malo je apsurdno, banalano ili sta vec, da se ovde grupa ljudi prepucava, oko toga ko je kao proizvodjac bolji, i da pljuju pojedine proizvodjace klavijatura, a i sami su na njima svirali. Ja se malo raspisah