Videti jedan post
Star 17.02.2011, 11:10   #1
phaeton777
Banovan!

Registrovan/a dana: 12.01.2008
Downloads: 4425
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
phaeton777 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nisam najavio spisak pjesama o kojima se radi , znaci sve je osvirano uzivo na KORG pa2xpro i TRITON le . Ja i moj prijatelj .
pjesme su :
Hej kafano necu vise , Prodjo Bosnom kroz gradove , Kolo , Zauvjek si ostala u meni .
Gdje su sada , Hej ljubavi u dalekom gradu , Pisi pisi jarane , Rano je za tugu .
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od phaeton777 Pokaži Post

Pozdrav postovane kolege ovo mi je prvi put da postavim nesto na demo snimcima i neznam jesam li dobro postavio .
Odsvirato je uzivo ja i moj prijatelj samo instrumental verzija pa moze i komentar ... hvala .

Nisam najavio spisak pjesama o kojima se radi , znaci sve je osvirano uzivo na KORG pa2xpro i TRITON le . Ja i moj prijatelj .
pjesme su :
Hej kafano necu vise , Prodjo Bosnom kroz gradove , Kolo , Zauvjek si ostala u meni .
Gdje su sada , Hej ljubavi u dalekom gradu , Pisi pisi jarane , Rano je za tugu .
Dodato:
[quote=phaeton777;172753]Nisam najavio spisak pjesama o kojima se radi , znaci sve je osvirano uzivo na KORG pa2xpro i TRITON le . Ja i moj prijatelj .
pjesme su :
Dodato:

Promijenjeno od phaeton777 (17.02.2011 u 12:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
phaeton777 je offline   Reply With Quote