Simkeres, zao mi je sto si tako prosao, a drago mi je da si to iznio kako bi ostali imali u vidu i da vode racuna. Slican problem sam ja imao sa Acom Alicicem (brat od Ljube Alicica)u Becu prije 2 godine (tacnije 20.12.). Gazda jedne firme iz Beca je pravio festu pred kolektivni godisnji odmor. Baksisa je bilo ko u prici.Kad je sve zavrsilo, Aco nabrzinu podijeli baksis i nestade ko magla. Inace taj gazda firme mi je dobar prijatelj i kad je cuo koliko sam zaradio, najezio se i odmah ga je nazvao.Naravno, nije se javljao.Upozoravam vas sve da se pripazite ako ikada budete sa njim radili. On i pjevacica Zorica rodom iz Sabca su me pokrali na svirci za nekoliko hiljada evra. Iza svojih rijeci stojim i ako nekoga detaljnije interesuje mogu to i dokazati vrlo lako. Ovo govorim iz razloga da bih nekom pomogao, a sto se mene tice, sta je bilo - bilo je. Tog sam misljenja u zivotu da kako covjek radi drugima, duplo mu se vrati.Nadam se da ce bar nekome dobro doci ovaj moj komentar. Simkeres, nemjenjaj menadzera i sretno !
|