Videti jedan post
Star 11.02.2011, 00:19   #8
kabi
Ovaj baš voli da kuca

kabi's Avatar

Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
kabi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Reden

ja koliko znam midi-fajlovi je zabranjeno ovde na yu-midi?
Dodato:
Evo neki stari demo-snimci pre 6-7 meseca....

Evo parizska cobra sto svira cira,, ali ovo je u mome fazonu hehe

bubanj (samo ritam) je na korg pa2 x pro,dok je bas,gitara,terce,sve posebno na tritonu!!

Evo jedan cocek koji sam odsvirao onako znaci iz glave samo hehe,, ovde su moss-boje u pitanju na tritona i bas-fender,gitare 2 razlicite,terca je isto moss ona japanka,dok je ritam samo bubanj na korg pa2 x pro...

height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">

Ovde je jedan bugarski cocek,, ritam (samo bubanj) je na korg pa2 x pro dok su moss boje na tritona frula i sax... a ritam-kontra,bas-universal je isto na tritona....

Ovo je jedan isto stari bugarski cocek samo sto sam ja to odsvirao onako kako ja volim hehe

Na korg pa2 x pro je samo ritam (bubanj) i one semplove sto se cuju "haa" i "opaa"
dok je na tritonu odsvirano bas-universal,kontra-"brma gitara" harmonika,ima na improvizaciju moss-boja i takodje prva i druga terca su moss boje i harmonika...

Ovo je jedan moj stari snimak mozda vishe od godinu dana cak i 2,ovde sam imao rolanda G-600 hehe...
tu sam pustio sa sa ritam samo bubanj dok je sax na tritonu,dule-gitara,bas-fender i terca... Obratite paznju kako furam kontru-gitaru hehe

Promijenjeno od kabi (14.02.2011 u 15:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
kabi je offline   Reply With Quote