ja koliko znam midi-fajlovi je zabranjeno ovde na yu-midi?
Dodato:
Evo neki stari demo-snimci pre 6-7 meseca....
Evo parizska cobra sto svira cira,, ali ovo je u mome fazonu hehe
bubanj (samo ritam) je na korg pa2 x pro,dok je bas,gitara,terce,sve posebno na tritonu!!
Evo jedan cocek koji sam odsvirao onako znaci iz glave samo hehe,, ovde su moss-boje u pitanju na tritona i bas-fender,gitare 2 razlicite,terca je isto moss ona japanka,dok je ritam samo bubanj na korg pa2 x pro...
height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">
Ovde je jedan bugarski cocek,, ritam (samo bubanj) je na korg pa2 x pro dok su moss boje na tritona frula i sax... a ritam-kontra,bas-universal je isto na tritona....
Ovo je jedan isto stari bugarski cocek samo sto sam ja to odsvirao onako kako ja volim hehe
Na korg pa2 x pro je samo ritam (bubanj) i one semplove sto se cuju "haa" i "opaa"
dok je na tritonu odsvirano bas-universal,kontra-"brma gitara" harmonika,ima na improvizaciju moss-boja i takodje prva i druga terca su moss boje i harmonika...
Ovo je jedan moj stari snimak mozda vishe od godinu dana cak i 2,ovde sam imao rolanda G-600 hehe...
tu sam pustio sa sa ritam samo bubanj dok je sax na tritonu,dule-gitara,bas-fender i terca... Obratite paznju kako furam kontru-gitaru hehe
Promijenjeno od kabi (14.02.2011 u 15:40 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|