Videti jedan post
Star 07.02.2011, 13:41   #18
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@ nesaband.

Korg pa2xpro je dar za maturu od mojih roditelja kao i stalak spider pro, umjesto auta golf 4 i polozenog vozackog ispita. To je dignuto sve na kredit i jos se odplacuje, od 7 ili 8 mjeseca prosle godine.... A vjeruj mi vec sam dovoljno sposoban da zaradim sam sebi ako nista te aktivne kutije, ne zelim vise starce upletat u to, znam da su u kreditima do grla a zivotni vijek se nikom ne zna... Stedim novce po malo svak mesjec po 150-200 km ustedim, dobiva se i za dorucak i za kavu i za cigare (da mi se tih cigara rijesit mogao bih kupit zgradu) , i zelim da Kupim kutije nove. Posto gledam cijene nisu nesto skupe u odnosu na dynacord i fbt..... to mi je bas ogroman iznos novca u stilu sa onim koliko ja stedim. Planiram kupiti behringer pa onda ako bogda prodati ga i kupiti nesto jace..... I za sve vrijedi sto spominjete, 4 kutije? Evo krpim pare da kupim prvo jednu pa drugu kutiju ali sam bez pomoci ikoga, a student sam... zato pitam, ako je vec cijena "mala" kod aktivnog behringera, onda pokusavam sto vise izvuci bolje komponente, za tih recimo 500-600 km. Nije radoznalost, vise mi je dosadilo svirati na kentranom razglasu (zvucnici od auta, linija, bas od auta, stalak od mikorfona kao satelit na dvosistemcu pionerovom). Vidim to valja za kuce, ali koliko toliko ozbiljno se zelim baviti sa time. Pa zato zelim kupiti, a ispitujem da sto bolje prodjem za "male novce". Hvala puno ljudi moji