Videti jedan post
Star 07.02.2011, 03:15   #9
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Milan$
Kolega u potpunosti se slazem sa vama! Sve sto ste rekli istina je, doduse ovdje se kod mene bas i ne svira ono tipa (klavijaturista i pevaljka). to ti je vise ono tipa vecer vina i meze (dalmatinske pjesme, zabavne....). Pa zato sam i rekao od 50 do 150 ljudi... Hvala na misljenju.

Evo skupio sam nekih 500 km, i jos cu skupljati malo i otici kupiti nove zvucnike... A sto se tice tog "mizernog placanja", znam momka koji svira na aktivi behringerovoj, na klavijaturi od koje nije izvukao nista, sve tvornicko, kad pjeva nema nimalo efekata niti delaya niti reverba.... ama bas nista, i uzme 50 eura, ili eventualno vise(kako se dogovori sa gazdom). Lik pojma nema, ne kazem nisam niti ja perfekcionista ali ovaj sajt i ljudi ovdje su mi pomogli oko izbora stvari za klavijaturu i kad vidim koliko se ja trudim, pravim od 10 pa do 2,3 ujutro klavijaturu (a po ovim kaficima jos nisam svirao nikada, jedino neke momacke veceri) da napravim i slozim sve boje i ritmove kako bog zapovijeda i da mi plati nesto mizerno u odnosu na primjer koji sam naveo.... nema smisla.... No dobro, ne zelim dalje da sirimo temu da ne ode u lock, jer stvarno mi ovo puno znaci. Meni je sada trenutno najvazniji izbor opreme (u ovom slucaju aktivnog ozvucenja behringer), performanse i vase misljenje.

Znaci B315A ili B215D..... hvala vam puno ljudi!