Videti jedan post
Star 27.09.2007, 13:17   #4
Emir82
Drugar foruma

Emir82's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2006
Mjesto: Australia
Godina: 43
Downloads: 66
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: PA3X, CZ-230S, itd...
Emir82 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Emir82 pošalji poruku preko MSN messengera
Lächeln

Kljucko
I mene je ovo da izvines zajebavalo kad sam ja kupio pa1x prije 8-9 mjeseci. Trebalo mi je malo vremena do sam skonto kako sve sta radi, i kako je sve povezano.

Na tvoje zadnje pitanje, kada ides na DirectHD, to jest ako su ti obadvije one lampice upaljene na ljevoj strani, tu mozes smjestiti ritmove koje hoces. Eh, sad, kad ti pozoves jedan od tih ritmova (ili bilo koji ritam u Pa1x) a da 'Single Touch' dugmic je osvetljen, taj ritam ce automatski pozvati #1 STS sa sobom. Svaki ritam ima 4 STS, to su ona dugmici ispod ekrana. STS su od prilike, jedna vrsta Performanse, samo sto one se nesastoje, od nekih pojedinacnih stvari, kao naprimjer, tempo. A vec performanse, kad loadujes, one vucu sa sobom i ritam kao i dosta ostalih stvari, to jest ako je ona lampica/dugmic 'Style Change' Upaljen, kao sto je Nedim rekao. Malo je zajebanije objasniti ovde textom, ja sam vecinu naucio sa samim cackanjem po syntu, i jebiga pronasao sam kako sve stima i radi

Imas moj MSN u profilu,javi mi se ako hoces, ja bi radosno objasnio sta mogu i sta znam

VOzdra, Emir