Ove informacije iz prve ruke mi super dodju, hvala vam, da znam da se s njom moze, u biti lakse je kad se dobije potvrda od nekoga tko s ovom klavijaturom radi. Rado bi ja kupio mozda nesto bolje, ali ne mogu sad ici u kredit veci, a ovo mi je onako zgodno, ima i garanciju, stara je tek par mjeseci, vidim da se nova s garancijom moze uzeti za 5500 kn, ali ovo mi je opet nesto jeftinije, a prijatelj mi je, tako prema svemu sudeci ako Bog da uskoro ce biti kod mene u sobi

Vidio sam neke komentare da je bubanj kao slab, ali se opet citajuci nasao sam informacije da se i to moze fino srediti uz naravno ulozen odredjeni trud, a opet nekako pocetnik sam, i sam sam misljenja da mi mozda za pocetak se ne isplati uvaljivati u vece investicije, pa kako bude..
Dodato:
Evo donio sam odluku tako da ce pasti ova PA50-ka

Jedna stvar me zanima, bio sam u nekoj kao raspravi, recimo, kolika je razlika u zvuku izmedju PA50 i PA80 ali s tim da PA80 ne koristi sampleove, znaci tvornicka jedna i druga, ili recimo da su obe sredjene onako solidno, sad ne znam jeli malo glupo pitanje, al me bas zanima, pretpostavljam da je razlika, ali volio bih cuti od vas koji ste culi obe?