Dobro kolega ajde mi bas objasni kao je duplo laksi za upotrebu.Kao prvo ja sam imao Performera 3 godine, to je model koji nema podrsku za midi.Ako si na to mislio onda nemozes uporedjivati ova dva modela.Drugo najvise mrzim kada neko siri dezinformaciju, i kada kolegu koji postavi pitanje dovodite u nedoumicu.Nemoj mi reci molim te da je duplo laksi kada kod njega u jednom u dva poteza odabiras odakle da te prati i da li je dur ili mol.Malo sam ga uprostio kod pisanja jer zurim.A da bi ti sa tona C dosao na ton A, brate imas da se pritiskas i pritiskas.A kod performera je to u jednom potezu.
Ne sumnjam da je bolji kvalitet, novija sprava ali ja garantujem, da ne pisem velikim slovima, da je Digitech Performer najprostiji vokalist sto se tice rukovanja, naravno ako odabiras rucno terce bez midija, sto on naravno nema tu opciju.
Napisao si kako je bolji od performera i duplo laksi za upotrebu, ajde molim te napisi mi kako???
E sad kolega bracinaccar ubedime da nije tako, i mi smo ovde da pomazemo kolegama a ne odmazemo.
Pozdrav!!!
|