Videti jedan post
Star 29.01.2011, 15:51   #32
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Evo drugari da vam javim dassam danas narucio,i platio novog martin wismana Pmf 1200..Mislim da je to ipak najbolje resenje za mene..imam 4 kutije pa bi problemi bilia yamahom emh5000,sto ima samo jedan master klizac,nema odvojene klizace za izlaze,a meni su jedne kutije od 400 wati,a druge 2 od 250w,pa mi trebaju odvojeni klizaci za izlaze,da pojacim posebno ove dve jace,a posebno ove dve slabije kutije..opet s druge strane dinakord,dosta star mixer,kako sam ja vido,cak 15,20 godina,ali ajd i to da zanemarimo,ali on ima samo jedan graficki EQ,sto mi opet ne odgovara,jer su 2 kutije tropojasne druge 2 dvopojasne,pa im treba drugacije stelovanje grafickog EQ (za divno cudo ,moj sad vec bivsi beringer PMP 2000 je imao 2 graficka EQ-a)..drugo dinakord je slabiji od martin wismana..konretno ovaj 1202 je 2x250wati na 4 oma...Wisman ima 2x350 na 8 oma,na 4 je sigurno bar 2x400-450 wati,mada jos ne znam tacno dok ne stigne,da vidim u uputstvu..Pmf1200,ima odvojene klizace za oba izlaza,ima 2 EQ,ima 2 efekta..bas sve sto meni treba,tako da ce ovo 99% da vrsi posao kako treba,bar se nadam...Stize u ponedeljak ili utorak,pa cemo o utiscima naknadno...hvala svima koji su pomogli u ovoj temi..Pozdrav za sve...
Milan$ je offline   Reply With Quote