kolega Vule
Otici cu malo u off-topic,nadam se da necu izazvati gnev u admin team-u!Nadam se da ce me vecina razumeti i zasto.Ne znam zasto se u svakom postu koji ja ostavim kacite za mene i moje komentare,razmisljanje i kad treba i kad ne treba(uglavnom ne treba)...kao da nemate pametnija posla,i imam osecaj kao da ste mi roditelj i tako se s*vremena na vreme ponasate.To je lepo sa Vase strane sto imate "roditeljske instikte"za ono sto je ispravno ili nije.U vecini mojih postova ste kometarisali neko moje razmisljanje,i kad vecina clanova foruma se slozi sa nekim mojim tezama,pretpostavkama,VI ste to umeli da izminirate na samo Vama svojstven nacin.Ovde intelektualizam,narcisioznost, nije potreban a posebno pametovanje,mudrovanje,itd da ne nabrajam.Zato kolega Vule VAS molim da se pozabavite malo i drugim clanovima...da Vi kao administrator resavate problematike tipa "pomoci mladim i starijim kolegama u svakom domenu"...a mene za ubuduce zaobicite u svakom pogledu,jer nikog ne vredjam,niti znam zasto sam dobio od Vas kao "admin roditelja"prekor!Do sada sam vise puta izgovorio neku mozda neprimernu rec,gde su bili mozda i svi admini u tom trenutku,i nikad nisam dobio ni usmenu,ni pismenu,ni javnu,ni diskretnu opomenu za moje ponasanje na meni vrlo dragom sajtu.
Kolega Vule!
To Vase ponasanje koje zna da bude u veoma negativnom kontekstu sto se mene tice,necu tolerisati,nadam se da cete ovo shvatiti ozbiljno i to sto ste admin,to Vam ne daje pravo da se ponasata tako,a znate da ne vodi nicemu.
Izvinjavam se celom ADMIN TEAM-u,na celu sa Vladom Vaxterom sto sam totalno otisao u OFFTOPIC,ali ako je za sankcionisanje to onda i uradite.
Kolega Vule!
Samo Vas molim da na ovo sto sam izneo,da ako i hocete da mi nesto kazete,porucite,ili date neki savet,uradite to na PP,a ne da da se peckamo,provociramo,ili kako god...i sad od ove teme koji je postavio nas kolega,da mu napravimo totalni cirkus.Hvala Vam na razumevanju!
Jos jednom se izvinjavam
svim adminima,i clanovima foruma!
Promijenjeno od Simke (24.01.2011 u 14:36 sati)
|