korg18
dobro pitanje,takodjer svi smo to prosli,mada kada sam tek pocinjao svirat,i kad neko vako dodje mi u goste,i ja hocu zasvirat ono trema me uhvati,i grijesim fulam i tako jedno godinu dana,e kada sam nakon nekog vremena poce oda radim u kaficu,bilo je treme mnogo,ali i tad sam znao da pogrijesim,ali vriijeme cini svoj,i nakon mjesec dana rada u kafani,trema je prestala ona i dalje je u meni ali ne mislim na nju nego radim svoj posao isto kao da sam sam kod kuce,pa vjezbam,mislim uvijek mozemo imati tremu,mi neznamo kolko nas zna naroda gledat,napr,na svadbama,uz veliki orkestar itd itd,sve ima svoj,mislim ako imas tremu,najbolje je mislit ono sto znas,kada to vjezbas kad si sam,dok ja tako nisam radio sve sam se plasio,trnci nizame prodju,i sav se najezim,nekak,ukocim se,treba malo vremena,najbolje je krenut gdje ima dosta naroda ,ako gdje sviras najbolje tako,ili snekim ici na svirku i tako,seiko je na top music imao tremu,kada je bio gost on i fazlija,a koliko on godina svira nisam se ni rodio,ali eto uvijek toga ima,ovo je neko moj misljenje i kako sam ja dozivio to,pozzz za sve.
|