Videti jedan post
Star 22.01.2011, 11:11   #25
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Neznam da li je kolega resio problem kupovine,ako nije mogu mu i ja sugerirati ne toliko iz tehnickih stvari koliko iz iskustva.
U vreme kad se pojavio taj Dinakord (bijeli cuveni) i jos dugo posle toga mu nije bilo premca,ali prosle su godine tako da kad bi taj mix imao km sat...auuu,sto se taj nagruvao!Jamaha je sama po sebi mikser novije generacije,samim tim i sa nekim boljim teh resenjima,tu su kolege vec o tome pisale.Moj drugar ima tu jamahu kupljenu u M...su zajedno sa 'njenim' kutijama,zivi u vojvodjanskom selu gde su uglavnom struje niskog napona,ali boze moj zato i postoji korektornapona.Nije mu jos bila kod majstora!!!Covek zivi od muzike,znaci,nije da mu lezi kod kuce,pored toga laganija je,modernijeg izgleda,a ako ti je problem 6 kutija??!!!Pa,postavlja se pitanje gde i koliko puta ti treba toliko kutija.
Moj glas dakle definitivno ide za Yamahu!
Proporucio bih mladjim kolegama da ne "obole" od poznatog sindroma od koga oboljeva vecina muzicara u mladosti,a to je kupovina i menjanje opreme,tu nema kraja, verujte mi.
I jos samo jednu stvar cu da 'kaze' a isto je vezana za ovu dilemu u kojo se nalazi nas kolega:Zalosno je to sto na ovim nasim prostorima mnoge "gazde"(a to smo im mi napunili usi) i mnogi muzicari ocenjuju naravno subjektivno kvalitet benda ili muzicara po tome na koji instrument svira.Muka mi dodje kad mi jedan totalni muzicki anafabeta kaze: u je...te,kako svira super,strava ima Pa...ili Tajrosa,ili imaju 6kutija!!!????... i tako dalje, i tako dalje.Imali smo slucaj i sa autima;ako ne vozis golfa dvojku tdi,onda neznas sta je auto!!???
Odoh ja daleko...ali sve u cilju resavanja dileme!
Svima veliki pozdrav!
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote