Videti jedan post
Star 21.01.2011, 21:54   #1781
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od merhad Pokaži Post
Covjek polozi sa 18 ode na svirku normalno vraca se kuci oko 4h zaustavite policajac i kaze sine ti nesmijes voziti iza 12h jer nemas 23 godine i kazna i das mu svoju dnevnicu 50KM je kazna hehheh smesno meni se desilo....
Zato je čiču(mene) prije par noći zaustavio pandur sa pričom kako sam prošao kroz crveno! Kad sam mu rekao da odmah idemo u stanicu policije i da odgledamo snimak(raskrsnica je pod video nadzorom) i da ću uništiti vozačku ako je u pravu brže bolje je promijenio priču kako možda nije bilo crveno ali je zato bilo žuto?!
E onda sam se iznervirao pa smo se počeli raspravljati pa je on izvadio alko test!
Doček Nove Godine na otvorenom, nas trojica popili pola litra domaće kruške+kuvanog vina litrima i ja naduvam 0,00. Kako? Nemam pojma!
Uzeo sam dokumente i rekao mu da im aparat nije ispravan i da ga moraju nositi na baždarenje, naravno nisam mu dao ni dinara...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote