Videti jedan post
Star 15.01.2011, 21:53   #6
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od korg18 Pokaži Post
pazite da me ko ne pogresno svati,vec sam prodao pa2x jaranu komsiji ,cekam da izadje i odma je uzimam,stim u bosnu nece doc dugo dok vec ona ima u prodaji tamo vani vec mjesec dana,a u bosnu cemo se nacekat da dodje i bice malo skuplja neg sto mislimo,ali staces dok je i nas bic svega dok nas nema nece biti nista toje tako nek se ono ima posla i nek se svira a nebitne su klave pozz i hvala onima koji mlo razumiju,ipak novo je novo pa sta bude pozzz za sve.
Dodato:
zaboravih jos nesto u vezi tezine,tezina 15 kg je veoma pogodna za transpont,sto znaci da e kvalitet vec ispod 11 kg to malo otpada od mene neznam za druge eto toliko,bolje piti vrucu vodu,neg lizat led,moramo na novije doba.

Pretpostavljam da se i muzikom baviš na način na koji pišeš???
Ako sam dobro shvatio, a čitao sam post više puta, ti si već prodao Pa2Xpro da bi kupio Pa3X koji tek treba da stigne u Bosnu u nekom doglednom periodu?

Ja i dalje ostajem pri mišljenju da nas "gule" ovi proizvođači aranžera!
Za par hiljada eura nam prodaju klavijature sa 128, 256 ili evo sada i 512MB RAM memorije dok recimo jedan obični USB sa 4Gb košta tričavih 7-8 eura.
Ili nam prodaju novu klavijaturu kojoj vrlo brzo počnu da pregorjevaju led diode, tasteri kao nekada na tetrisu, loše dirke i još mnogo drugih zamjerki bih mogao naći...
Ali kao što stara izreka kaže: "Dok je ovaca biće i šišanja" tako i ja sebe zamišljam sa Pa3Xpro(čekaću ga dok izađe) na crnom Spyder stalku...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline