Videti jedan post
Star 12.01.2011, 22:24   #9
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Ja cu jos jednom pokusati da vam odgovorim na pitanje na koje ste odgovor mogli pronaci na onim postavljenim temama,i iz tog razloga sam vam postavio linkove i objasnjenje da nije bilo potrebe otvarati jos jednu temu...da ne komentarisem vase opaske po pitanju opomena kao i naslov teme koji vam je ponavljam, nekorektan.

Clan Foruma uploaduje neki fajl u download sekciju,taj fajl prolazi odredjene provere od strane Moderatora kao sto su ispravnost istog,da materijal nije piratski,da li se nalazi u odgovarajucoj sekciji,da li vec postoji isti takav fajl ranije ubacen itd.Nakon te provere se fajl ili odobrava ili brise. Vas fajl ocigledno nije zadovoljio odredjene kriterijume i obrisan je a postoji i mogucnost odredjenog vremenskog perioda koji treba da prodje dok Moderator sve ovo ne odradi. Desava se da clanovi nemaju strpljenja ni da na to sacekaju pa postavljaju ovakva pitanja. Ovo bi bio kompletan odgovor na vase prvo pitanje.

Na drugo sam nadam se dao adekvatan odgovor. Ako je potrebno da pravimo tutorijale oko najosnovnijih stvari kao sto su kopiranje linka ili slicno,Moderatori ovog foruma ce i to sa zadovoljstvom uraditi. Hvala
  Reply With Quote