Videti jedan post
Star 12.01.2011, 21:26   #7
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Postovani kolega Vule,uopste mi nije bila nikad namera da ikoga provociram,da dupliram temu,ili bilo sta drugo sto protivno u pravilniku.Ja licno nikad nisam zavrsio kurs za racunare,nisam(nazalost) ni engleski jezik ucio,to naravno ne treba da bude Vasa briga,ali mislim da bi ipak trebalo da imate malo razumevanja za nas malo starije,koji istinito zele da ucestvuju u radu ovog sajta.Po Vasem bi trebalo da bude "ko se ne snalazi na netu" taj ne treba ni da bude na njemu,jer nisam se pronasao u ni jednom odgovoru sto ste mi odgovorili,jer konkretno postavio sam obican fajl(ritam) yamahinu sekciju i cak sam naveo o cemu se radi da ne bi drugi koji to vec imaju bespotrebno skidali,a isto tako znam i ja da se "postavi snimak " i gotovo,ali ne znam kako,pa sam mislio da postoji neko uputstvo kao st je Milance iz Nis postavio za demo.Samo sam to mislio i trazio,a sad da i ja vas pitam kao i Vi mene:Vi se pitate da li ja vas namerno "gnjavim" a ja se pitam da li i Vi mene opominjete jer ste mi upravo vi podelili zadnje opomene.Jos jednom ponavljam:nikad mi nije bila namera da radim ista protiv ovog sajta,cak sam i vise puta javno priznao na forumu i odao zahvalu yu-midi-u jer skoro sve ritmove koje koristim su bas sa DWN sekcije a i procitajte moj jedan post "prva kafica uz yu-midi" pa ce vam biti jasno da li imam pokvarene namere
Ne znam da li ce ovaj moj post doneti meni kakve stetne posledice,ne zelim u raspravu iz vise razloga,ali imam pravo reci da me pogadjaju ovakvi odgovori kao Vasi.
Veliki pozdrav za sve forumase!
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote