ma sta ovaj lik basa????! Evo moram i ja napisati nesto, slucajno naletih na ovu temu, ne znam ni kako..... Posto je "postovani gospodin" jako kulturan vidim, i to sto kazete 2.403 posta a 18 zahvala

cudno, mozda je ovaj lik stvarno izet fazlinovic-kao na avataru (puko, nije dobar u glavu, mozda je pio dok je ovo pisao sve) svasta, nije mi jasno evo nigdje nema njegovog potpisa u ovim instrukcijama navedenim, sta basa(prica gluposti) ovog covjeka treba iskljuciti potpuno sa sajta, trebali bi uvesti u forumu opciju "KUTAK ZA SIZOFRENICARE" i stavit samo njega. Osobno moj komentar na forum, je sljedeci! Upoznao sam i upoznajem dosta ljudi koji su jako dobri, plemeniti, imamo iste interese......... Iskerno ovo je moj prvi forum na kojem sam uclanjen, nikad prije nisam bio niti na jednom forumu, i onda odjednom, kada sam od kolege (navest cu ime clana) matrix_mo saznao da je ovaj sajt jako dobar za glazbu odmah sam se uclanio, nisam to mogao prvih par puta(mjesec dana) jer je sajt bio preeeezauzet tj. prepun! Kontam hajd sta fali, ima dobrih stvari za klavijaturu poskidat cu sve, pa ko ga sisa........ Jest, bilo je tako dok nisam vidio sto se tu desava...... Pravilnik,administracija,moderatori.......... Sve je po p.s.-u! Jednom prilikom idem sa curom s mise i dobaci mi jedan poznanik "vidio sam da su te bannali na yu" ja stojim i gledam nije mi jasno, kad ono dellboy

i govori mi pridrzavaj se pravilnika i sve ce bit u redu, nisam ga do tada iskreno niti procitao........ Danas znam u priliku sve na pamet! Hajd proslo je malo vremena i vidim da taj sajt nije samo zezancija (ono, ima stvari ja cu poskidat i to je to), tu ima dosta korisnih stvari, dosta dobrih informacija (BESPLATNIH) tipa, kako napravit ritam, kako napraviti sempl, itd itd itd........ Onda svatih koliko ovaj sajt meni nudi mogucnosti da ja PROSIRIM SVOJE ZNANJE ne samo u kategoriji glazbe nego tu su i kvizovi i svasta nesto...... Mnogima je ovo glupost sto pisem, sto jest... al za mene jako znacajno...... nema jutra kad se probudim da prvo ne uradim prije nego sto se "prekrstim" da ne udjem na forum, da vidim sta ima novo, ima li ista zanimljivo, mogu li kome pomoc, mogu li dobacit neku salu u VICEVE...... Mladi IMAJU STA VIDIT, imaju vidit kako ljudi ovdje pomazu jedni drugima, kako uce jedni druge.......... Nadam se da ovo nece utjecati ni na koga! Samo zelim reci svima kako je ovaj sajt ne odlican nego ODLICANFENOMENALANMALTENEFANTASTICAN! I zelim svim ljudima koji su u Administraciji reci samo jednom rijecju HVALA VAM! Hvala vam sto ste stvorili "novu UDRUGU GLAZBENIKA" ovo je fenomen! I OVAJ SAJT NUDI DOSTA TOGA, od zezancije do korisnih i ozbiljnih stvari! I jos jednom da se zahvalim svima na razumijevanju pogotovo Dellboyu koji me usmjeravao kako sta gdje, vaxteru,vuletu,acekorgu.... i clanu matrix_mo za prijedlog web sajta...... ma ja bih jos stosta nesto pisao. al et... sutra mi pocinje fax pa moram spavati

eto moji ljudi znam da sam malo pisao gluposti al to je moje misljenje! I SAVJET OVOG LIKA ISKLJUCITE TOTALNO(odnosi se na BasariSudios)! NE TREBAJU TAKVE BUDALE NA SAJTU! uffffff jesam se nazivcirao! YU-MIDI RULEZ!!!!!!

veliki pozdrav svim ljudima dobrog srca!!!!