Videti jedan post
Star 05.01.2011, 10:45   #28
ardzan
Drugar foruma

ardzan's Avatar

Registrovan/a dana: 29.06.2010
Mjesto: Skopje
Downloads: 807
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: PSR E-423 KORG PA 800
ardzan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Uspeo sam da postavim virtual floppy na usb stik, ali keyboard nece da prepozna, sto znaci da ovaj 423 nece da ucitava spoljasne memorije, i da je sve svedeno na to sto ima, pre neki dan pozajmio sam ga jednom frendu koi je svirao na neku rock svirku i to samo na piano i reko mi da izvrsno zvuci na razglasu. A sad u nedelju ja sam na zamenu na neku svadbu, uzecu PA 800 a i ponecu moju jamahu, pa pricacemo kasnije kako je bilo.
Dodato:
Do sad sam uspeo da sredim usb da radi kao virtual drive ali problem je sto ova yamaha radi kao slave na pc. trazio sam na net i postoi moznost da se to sredi ali to znaci cackanje u keyboardu a to necu jer jos je pod garanciju. U jamahu su mi predlozili jedan majstor ko moze da prosiri flash drive i da ga formatira i da moze da radi malo drugacije (pola ga nisam razumeo sta je pricao ) cena je oko 100 eur i to maximum do 128mb sto mislim da je dovolno. ako neko zna nesto o ovome neka pise jer nikako ne mogu da pristapim flash memorii osim preko music downloader ali to je samo da ubacim ili izbrisem neke stvari.

Promijenjeno od ardzan (06.01.2011 u 16:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
ardzan je offline   Reply With Quote