Uspeo sam da postavim virtual floppy na usb stik, ali keyboard nece da prepozna, sto znaci da ovaj 423 nece da ucitava spoljasne memorije, i da je sve svedeno na to sto ima, pre neki dan pozajmio sam ga jednom frendu koi je svirao na neku rock svirku i to samo na piano i reko mi da izvrsno zvuci na razglasu. A sad u nedelju ja sam na zamenu na neku svadbu, uzecu PA 800 a i ponecu moju jamahu, pa pricacemo kasnije kako je bilo.
Dodato:
Do sad sam uspeo da sredim usb da radi kao virtual drive ali problem je sto ova yamaha radi kao slave na pc. trazio sam na net i postoi moznost da se to sredi ali to znaci cackanje u keyboardu a to necu jer jos je pod garanciju. U jamahu su mi predlozili jedan majstor ko moze da prosiri flash drive i da ga formatira i da moze da radi malo drugacije (pola ga nisam razumeo sta je pricao ) cena je oko 100 eur i to maximum do 128mb sto mislim da je dovolno. ako neko zna nesto o ovome neka pise jer nikako ne mogu da pristapim flash memorii osim preko music downloader ali to je samo da ubacim ili izbrisem neke stvari.
Promijenjeno od ardzan (06.01.2011 u 16:53 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|