Eo, sad i ja mogu da se pohvalim. Uzeo sam pre nedelju dana auto, opel corsa 97 god., 1.2 benzinac, presao 99000 (gledao sam namerno manju kubikazu da ne placam veliko osiguranje, a i kilometraza nije losa). E sad, posto je bila nova godina i praznici nisam stigao do danas da ga odvezem kod majstora da ga malo pregleda. Najvise me brinuo zupcasti kais za koji mi je vlasnica rekla da nije uopste menjan, a znam da se na nekih 100000 km mora menjati kod opela, i ja joj tu spustim dobrano cenu na autu, posto sam joj objasnio da ja moram hitno da menjam. Odem danas kod majstora da vidi za taj kais, on covek otvori haubu i kaze, pa remen menjan na 91000 i sve tacno lepo tamo stoji na kojoj kilometrazi i datum zamene (nedavno), kako sam se slatko nasmejao hehehe. Ustvari zena nije ni znala da ga zamenila i pristala na dobrano manju cenu. I pregleda mi majstor jos ovako auto i kaze sve je super, teraj samo i ne sekiraj se,a kontao sam da ce me jos olaksati za minimum 500e za kais i jos ako ima koji feler. Sad vise ne moram vise da habam novu kiu, imam svoj krs pa cu da ga teram par godina ovako u lokalnoj voznji (poso kuca hehe).
|