Videti jedan post
Star 29.12.2010, 18:11   #1462
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Jedan mi je obecao neki dobar posao i rekao da ce biti nesto do Januara,pa cekam da me pozove,jer ne bih da pocinjem negdje da radim 2 mjeseca pa opet odkaz hehe..Ali mi se cini da nema ni od ovoga nista i da samo laze ovaj....Ako nista ne bude do januara onda idem sam da trazim,pa cu da vidim sta i kako....Slabo ima druze posla a da je dobar i da uzmes dobru lovu kao sto je to nekad bilo i jos po 2-3 mjeseca na odredjeno promaju pa opet ulica....zbog toga mi se i ne radi,a radio sam sve i svasta dok sam bio budala i voljan za radom kao i svaki mlad covijek....Dosta je brate vise teskih poslova valjda sam i ja zasluzio nesto bolje,lakse i vise love....Video sam dosta njih ne znaju nista bolje od mene da rade ali bolje prolaze od mene...Ja mislim da sam se ja u pogresno vrijeme rodio i kad je bog dijelijo srecu sto se posla tice ja nisam bio tuNeznam valjda ce i mene jednom neka sreca da opali i dobar posao gdje cu ostati duze da radim ono sto volim da radim a ne kao do sada,po 1-2 godine radim na jednom mjestu,pa opet trazidrugi posao i sve tako....Poooz
zeljko je offline   Reply With Quote