Videti jedan post
Star 28.12.2010, 22:02   #17
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Da li jemoguce, da kada kucam broj 001 u klavijaturi, da mi to bude sempl pod brojem jedan recimo u prvoj banci, pa kad kucam 002, da to bude isto u prvoj banci, ali sempl pod projem 2. Da li mogu da zadam takve karaktere semplovima, i da tako biram, kada izaberem boju, pa desni klik, i izaberem instrument options, zatim izaberem karticu description, na dnu ima "Sopran-har..sf2 Bank#1 Prg#1", ovo sam ja uneo ovaj parametar, a inace je ova boja bila, ali je na kraju pisalo Prg#50. Medjutim prvoj boji, tj. ovo harmonici sam dodao broj jedan, drugoj, broj 2, trecoj 3, itd ... Ali ne reaguje, kad otkucam 001 u klavijaturi izabere sopr. Harmoniku, ali je isto izabere i kad kucam 002, 003...A kad kucam vecinu brojeva, ne izabere nijedan instrument, ako ukucam recimo 016, ne izabere nista, i u vSampleru, na 4 kanalu, pise samo "instrument", nije izabran nijedan.
calevh je offline   Reply With Quote