Videti jedan post
Star 22.12.2010, 02:44   #240
igorm1974
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 20.12.2010
Downloads: 57
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
igorm1974 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Kako ih dostici

Pozdrav kolege.
Evo ja sam juce dobio opomenu jer sam odgovarao na neke starije postove pa rekoh malo da udjem u ove novije datume.Ova tema jeste interesntna ali sta vise reci i pricati kad je sve receno i napisano.Ako je vecini cilj da samo da otvara neke postove i odgovara na postijece (ubrajam i sebe)to je samo tracarenje(razmena nekih iskustava i to je to),niko tu od nikoga ne dobija nista na koriscenje.Predpostavljam da je vecini cilj da nesto skine u download sekciji i da mora pre toga da sakupi 25 postova.Bolji je predlog da bi dobili mogucnost downlodovanja da svako od nas postavi nesto korisno sto ce mnogima sluziti za klavijaturu (ritmove ,softvere,boje,nesto sto nema u download sekciji itd) ili nesto trece,nego da pisemo kojekakve teme da bi dobili tih 25 poena i nakon toga skidali do iznemoglosti.Ako nekome nesto treba a ja imam vrlo rado cu postaviti.
Ukoliko imam neki pametan odgovor na neciju temu ja cu odgovoriti inace uopste nemam nameru da jurim 25 postova jer je apsurdno.Neko dzonja non stop pore racunara i moze da odgovara na postovei postavlja teme non stop.Neki od nas imaju i neki posao pa se s vremena na vrenme ukljuce u neku temu...
Naravucenije re bi postavio sve sto imam i podelio sa kolegama nego da kucam do besvesti i cekam da skupom 25 postova...Da ne bi postavljao neke stvari koji verovatno ovde postoje ,ako nekome nesto treba a nema u download sekciji naka mi se obrati a ja cu postaviti.Makar mi nikad ne dozvolili pristup na download uopste necu da kucam i odgovaram i postavljam svakojake teme.Neko ce se sloziti samnom ,neko nece,ali dok administrator ne promeni uslove mi ne mozemo nista...
To je samo moj predlog...
igorm1974 je offline