Ja mislim da nece moderatori da se naljute sto je ova tema opet "iskopana", ali moram da odgovorim.Vidis kolega Asmir90, i ja sam odustajao kao ti, ja nisam elektronicar po struci, tako da samo lemim kablove, naravno i jos po nesto sto mi je potrebno, a ipak sam se usudio na taj korak, rasturio klavijaturu, lepo gledao i gledao, uporedjivao postove sto je pisao nas kolega Korgx5d, njega kontaktirao nekoliko puta, i brate ugradio uspesno.Ja sam imao drugi problem, nisam mogao nikako naci delove, samo sam nasao originalne cipove, i to ti trebaju samo 2, kasnije mi je to objasnio kolega korgx5d.Pa ima tu jos jedna caka ako ne nadjes, jos neke delcice, moze se i drugacije odraditi,Ja sam trazio delove, cak sam i ja sam nalazio linkove po inostranstvu, ja mislim da ova prodavnica preko koje sam narucio, da su poslali iz Engleske delove, ali u svakom slucaju resio sam ga uspesno i bez problema.ako resis, i predomislis se javi se na PP da pomognemo koliko mozemo, ali prvenstveno kolegu korgx5d, posto covek hoce da pomogne i svaka mu cast, pa posle nas koji smo ugradili po njegovim instrukcijama.
Pozdrav i sve najbolje!
|