O Alene moj,familijo,rodbino,
URANIO ZORU PREVARIO.Ipak je nas Almir pravi RANORANILAC jer vidis da tek sto je svanulo,a on pise postove.A valja stici i po auto otici.Ma legenda je to,sve on stigne.Imas bratski pozdrav od njega,preko mene kao SAVJETNIKA.
Sto se tice svirke na sahrani,vjeruj da ja znam za jedan slucaj,a ako se neko sa ovog foruma sjeca moze to i potvrditi.Bilo je i na TV i u novinama.Dakle,nekih osamdesetih godina je preminuo legendarni kompozitor narodne muzike RADE JOVANOVIC(inace i veliki BOEM).Izmedju ostalog on je napisao i komponovao pjesmu: "KAD SRETNES HANKU" koju je maestralno otpjevao Safet Isovic.Ta pjesma je toliko zazivila u narodu da je svrstana u kategoriju sevdalinke.E njegova posljednja zelja,pred smrt,je bila da kad krene posmrtna povorka da mu svira narodni orkestar njegove pjesme.I tako je i bilo!!!!
Ali da bjezimo od ove tuzne i depresivne teme.Vidi partneru,posto sam ja poklopio jugoistocnu Evropu,jedan Bugarin mi nudi krdo crveno-crnih krava kao kompenzaciju za OS.Ja sam onog svog veterinara poslao u inspekciju tamo da ih testira imaju li ono KRAVLJE LUDILO ili ne.Ako bude sve u redu,neznam pase li ti i imas li ih gdje smjestiti.Znaci La Sejo&La Alen GmbH ide u EXPORT.
"BIG BOS" drugaru,jeli to tvoj UPGRADDE nije podrzavao onu pjesmu iz treceg bloka:NA RASTANKU ISPUNI MI SAMO JEDNU ZELJU
pa ga moras dogradjivati iz sigurnosnih razloga
Pripremi ti njega i za one:IZADJI IZ MOJE CASE,CASE LOMIM RUKE MI KRVAVE....
Mada bih ja licno volio ako ima kakva sa nazivom

OCELI SMO ZIVOT IZ POCETKA, pa da oni otjeraju tog sudiju,a uz tvoju pomoc i neka pocnu.
Svima pozdrav i veseli bili,
Sejo