Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
|
Druze Deki, mislim da ovoga puta gresis, Vocalist VL3d se upravo i izdvaja od ostalih vocalista kako digitekovih tako i od TC heliksonovih (mislim na vokodere do 400 Eura),
po tome sto ima 3 mogucnosti
1. midi za klavijaturiste,
2. guitar in ulaz za gitariste, i bas kontrase i sve druge akordske instrumente
3. a cappela mode za pratece vokale po lestvicama
voicelive 2 i voicelive 3 ima samo prvi mod, voicelive 4 drugu i trecu mogucnost, dok Vl3d sve tri naravno a to je i skracenica nazive voicelive 3 division,...
Ovo je najmladji vokoder, najprakticniji, jedino sto je za ruku, sa noznim kontrolorom ne mozes mnogo sta uciniti, osim da ukljucujes i iskljucujes efekat,....
Ko na njemu uz kompresor, pitch korektor, warmth za toplinu i noise za feedback ne podesi glas, uz digitekov hall i plus 5 memo seta sa po dve particije a i b, ne namesti glas taj nije za ovaj posao,... Ja sam ga porucio iz Bratislave,...jer kod ga nece biti pre 8 marta,..stize mi sledece nedelje, a iskustvo sam pokupio licno isprobavsi kod kolege,.. koji je kupio u bosni,...
Najbitnija stvar za sve, je da ne nasedaju na oglase o zastarelim performerima sa starim vocal procesorom , i da ne nasedaju na price o kupovini Voicelive 2, 3, 4 jer imaju manje mogucnosti, a i isto kosta,.osim ako si gitarista, onda 3 i moze zbog jednostavnosti i delay, 2 je bezveze, osnovni model,.., 3 trojka je cak jednostavnija i prakticnija od 4 koja vise kosta,.....
Kad mi stigne, nasnimicu jednog olivera, jedng sabana, georgijeva, harisa, malo ciganije i vlasije, i od svega po malo da cujete i kraj price,....
|