Nadam se da cete mi pomoci.pre par dana sam krenula na posao a muz je ostao kuci da gleda tv kao i obicno.prosla sam par stotina metara niz ulicu i auto je jednostavno stao i ugasio se.peske sam krenula kuci po pomoc kad tamo...moj muz je obukao moje cipele sa stiklom i tanga gacice,nasminkao se i stajao pred ogledalom.
Imam 32 godine a moj muz 34 i zajedno smo vec 12 godina.kada sam ga pitala sta radi rekao je da je obukao moje gacice jer nije mogao da pronadje svoje.kada sam ga pitala za sminku,slomio se i sve mi priznao,da nosi moje stvari vec 6 meseci.rekla sam mu da prestane ili cu ga ostaviti.
Pre 6 meseci dobio je otkaz na poslu i postao veoma depresivan.volim ga jako,ali otkad sam mu dala ultimatum,jedva da razgovaramo,molim vas pomozite mi!
IVANA
Draga Ivana,
razlozi za gasenje motora nakon kratke voznje mogu biti razliciti.pocnite sa pregledom dovoda goriva.ako je cist,proverite drzace na vakuum pumpi.ako to ne pomogne moze biti da je sama pumpa pokvarena i da ne daje dovoljan pritisak indzektoru.srecno