Videti jedan post
Star 16.08.2007, 07:46   #19
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da se ubacim u debatu...
Pozdrav z amoj velikog jarana,skoro reći rođaka seju,moga Sarajliju, i Dalabu kojeg pozdravlja moj dobri kolega Samed i kojeg bi sam lično volio i imo čast upoznati...Što se tiče cjeni tu je velika NEPRAVDA...Ako je ko čuo za Zajku iz Otoke,taj momak je tamo oko 1996-97 naručip preko oca NOV Roland G800 koji je tada košto oko 4000DEM,dakle današnjih 2000eur...I danas kad je on prešalto na Korga (muka i standard natjera),šta mislite koliko može za njega da dobije?...Dakle pušno je je goleme pare na njemu a još uvjek mu je zvuk bolji od mnogih novijih sinthova...Ali danas se sve gleda jarani moji da je lakše,bolje z atransport,da ima više stvari ugrađenih,itd...Evo ja se sjećam kad sam svoju V50 kupovo---Nigdje u Sloveniji da je nađeš ko za Boga...ja i kolega Sinan Šabotić putovali smo 800km do Genove i natrag (tamo jedino našli kod jednog cige) i potrošili ogromne pare...Dakle tada smo potrošili preračunano iz Tolara u eure oko 200eur samo za gorivo,plus još 700eur što je sinth košto...A ja svoga nisam mogo prodati ni za 400...I kako tome da čovjek bude pametan?NIKAKO,već et biti budala pa prodaj pošto potom,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote