Videti jedan post
Star 26.11.2010, 01:01   #30
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Necu braniti Bobana010, smatram da nije ni trebao da otvara ovakvu temu jer znam da se niko nece sloziti sa njim. Medjutim, pesme kao sto su "Malo viski...", "Red bull", i slicne sa takvim tekstovima. To vam nikada niko nece potraziti u Pirotu, ljudi takve pesme ovde preziru, i hvala im na tome. Primetio sam da se takve pesme po Srbiji sviraju mnogo, zadovoljan sam ukusom pirocanaca i mislim da mi koji ovde radimo imamo najmanje problema i potrebe da skidamo takve pesme prema tome Bobane druze nemoj da se zalis jer nemas zasto. Ko ti je ikad potrazio takve "hitove"? Mozda tu i tamo ali znas da se takve pesme retko traze cak se i brane...

U Pirotu se svira odlicna muzika, mozda i najbolja u celoj Srbiji (bez namere da omalovazavam neki kraj, daleko bilo). Takav utisak sam stekao druzeci se sa muzicarima iz cele Srbije pa i dijaspore, gledajuci setove iz klavijatura mnogih, pricajuci sa kolegama. Ne mogu da objasnim kako i zasto ali ovde narod zna da oceni sta je dobra muzika a sta nije. Ima li nekog da se slaze samnom? Ajmo, ima dosta bendova koji rade u Pirotu, dajte svoja iskustva sa pirotskom publikom?

To da ne daju pare, to znamo...ahahahahahaha...

Pozzz