Necu braniti Bobana010, smatram da nije ni trebao da otvara ovakvu temu jer znam da se niko nece sloziti sa njim.

Medjutim, pesme kao sto su "Malo viski...", "Red bull", i slicne sa takvim tekstovima. To vam nikada niko nece potraziti u Pirotu, ljudi takve pesme ovde preziru, i hvala im na tome. Primetio sam da se takve pesme po Srbiji sviraju mnogo, zadovoljan sam ukusom pirocanaca i mislim da mi koji ovde radimo imamo najmanje problema i potrebe da skidamo takve pesme prema tome Bobane druze nemoj da se zalis jer nemas zasto.

Ko ti je ikad potrazio takve "hitove"? Mozda tu i tamo ali znas da se takve pesme retko traze cak se i brane...
U Pirotu se svira odlicna muzika, mozda i najbolja u celoj Srbiji (bez namere da omalovazavam neki kraj, daleko bilo). Takav utisak sam stekao druzeci se sa muzicarima iz cele Srbije pa i dijaspore, gledajuci setove iz klavijatura mnogih, pricajuci sa kolegama. Ne mogu da objasnim kako i zasto ali ovde narod zna da oceni sta je dobra muzika a sta nije. Ima li nekog da se slaze samnom?

Ajmo, ima dosta bendova koji rade u Pirotu, dajte svoja iskustva sa pirotskom publikom?
To da ne daju pare, to znamo...ahahahahahaha...
Pozzz