Videti jedan post
Star 03.08.2005, 02:48   #24
vane
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
vane befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard zdr

zdravo moriss hvala ti na sovet u pravo si za to ali vec ja ta a klavijatura sam je uzeo iz prodavnice sa dokumentacije imao sam probleme sa garnciju ali sve se sredio a sta se tice za da je prodajem ja i onako klavijature povise od 5 meseca ne drzim kupujem malo radim sa nju i prodajem je do sad sam promenio 3 pa80 ovu mi je treca sad za svaki slucaj uzeo sam i pa50 novu iz prodavnice da ne me pojebi opet ne daj bok zasto idem svaku vecer na sviranje i treba mi a kao sta vidim ste pricali sa vahter stvarno ne treba da mu zamerujes zasto on stvarno je poluden ima puno tu clanove koi jos ne pocituvaju ovih pravila sta se nalaze na ovu starnicu pa nekad se gresi i ljudski je da ne se zamere a vaxter je zlato od coveka najvise se grizi za ovu stranicu ako nije on tu bilo bi naopako i on svima pomaze koliko moze koliko je u mogucnost sadmnogo da ne sirimo da se vracamo opet na istu temu kao sta vidim ti dobro poznavas pa80 ajde malo ke pricam makedonski da ne se mucim mozes da me razberes sakam da se zapoznam so tebe da znam od kaj si i koja vozdrast si jas ne sum mnogu golem imam 22 godini sviram po kafani imam grupa pa bi sakal da sorabotuvam so tebe ako sakas imas dobri ritmovi ako sakas da se razmenime jas sum super clen imam staveno nekolku seta od mene vo download proveri gi i sakam da mi kazis dali ti se dopagat i ako imas i ti dobri raboti da se menvame ako si raspolozen pozdrav do tebe i vaxter

vane__korg__vane

vane je offline   Reply With Quote